Reginette cu sos de rosii si ciuperci

de AndrutzaP in Paste, 9 Sep 2016 | 5043 vizualizari

 

   Imi plac foarte mult pastele, in toate formele lor. Le gatesc adesea numai cu sos de rosii si ciuperci pentru ca asa sunt "putin" mai dietetice.
   

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste reginette
  • 3 cepe medii
  • 2 ardei grasi
  • 5 catei de usturoi
  • 1 conserva ciuperci (150 g)
  • 1 conserva rosii intregi in sos (400 g)
  • ulei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reginette cu sos de rosii si ciuperci:

   Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

   Intr-o tigaie antiaderenta se pun la calit legumele. Intai ceapa (tocata marunt) apoi ardeiul si usturoiul. Cand acestora le scade zeama se adauga ciupercile si apoi sosul de rosii.

   Adaugati peste 200 ml apa si lasati sa fiarba la foc mic pana ce sosul capata consistenta dorita (aprox 20 min)

   Potriviti de sare si piper.

   Asezati paste intr-o farfurie si deasupa puneti sos.

   Optional, puteti rade deasupra parmezan.

   Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reginette cu sos de rosii si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]