Ravioli proaspete cu sos cremos si curry verde

de Catalina L in Paste, 16 Iun 2018 | 3720 vizualizari

 

O reteta rapida, parfumata, deliciu garantat.
Va trebuiesc ravioli proaspete. Ale mele erau de calitate umplute cu branza burrata.
Bineteles ca puteti face aceasta reteta cu ravioli de casa sau cu alte ravioli proaspete de calitate.
Sosul cu pasta de curry verde este delicios, il fac mereu suvenir de vacantele petrecute in Tailanda.
Pasta de curry verde este foarte aromata dar destul de picanta, puneti cu grija, a mea era mai putin picanta.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/ravioli-proaspete-cu-sos-cremos-si.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli proaspete
  • 1 felie de ghimbir cu tot cu coaja
  • 1 morcov mic
  • 1 lingurita buna de pasta de curry verde
  • 10 cl de smantana lichida
  • 15 g de unt
  • sare, piper
  • busuioc proaspat
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli proaspete cu sos cremos si curry verde:

Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.

Tocati marunt ghimbirul.

Sotati gimbirul si morcovii intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 5 minute.

Puneti piper, atentie la sare, pasta de curry si parmezanul sunt sarate.

Incorporati apoi smantana si pasta de curry verde.

Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic cateva minute.

Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.

In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.

Decorati cu busuioc proaspat si radeti deasupra parmezan daca doriti.

Serviti imediat.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos cremos si curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]