Ravioli cu branza

de Lau in Paste, 13 Sep 2012 | 8499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PASTA
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • cca 300 g faina
  • UMPLUTURA
  • 2 cutii de crema de branza cu verdeata
  • 2 oua
  • 1 lingura cu faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu branza:

Ouale le amestecam cu un praf de sare dupa care adaugam treptat faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa (o invelim in folie alimentara si dam la frigider cca 30 min)

UMPLUTURA-amestecam crema de  branza cu ouale batute si faina (sare daca este nevoie)

Impartim coca (oprim o bucata restul punem in frigider) si o intindem in foaie subtire pe masa infaianta. Cu un pahar decupam cercuri si in mijloc adaugam cate o lingurita de crema de branza, ungem o margine cu un pic de apa si lipim, presam cu furculita pe marigine si asezam pe o tava infainata

Repetam operatiunea pana terminam.

Punem apa cu sare intr-o oala,cand fierbe apa adaugam ravioli si ii fierbem cca 7 min(scoatem unul si gustam)ii scoatem cu o paleta si ii lasam sa se scurga

Noi am servit cu smantana si sos de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu caşcaval la cuptor