Ravioli al funghi cu sos de rosii

de Bunica in Paste, 22 Oct 2013 | 6464 vizualizari

 

Ravioli al funghi cu sos de rosii este un preparat rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ravioli al funghi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 200 ml. suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli al funghi cu sos de rosii:

Ravioli al funghi se pun la fiert intr-o oala de 3 l. cu apa si sare timp de 10 minute.

Ceapa se toaca marunt .

Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de ulei si se caleste ceapa pana devine sticloasa.

Se adauga sucul de rosii si se lasa la fiert timp de 10 minute.

Stingem focul si adaugam sarea,piperul si busuiocul.

Pastele fierte se strecoara,se pun intr-o farfurie ,turnand sosul peste ele. 

Se consuma calde.

 

TIPS-URI

1

Pastele se pun in apa clocotita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli al funghi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bavette cu dovlecei și ciuperci