Ratatouille cu tofu si gremoulata

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 19 Iun 2016 | 2472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • ulei de masline
  • sare celtica cu ierburi
  • piper
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei rosu
  • 4 rosii
  • 200 grame tofu cu rosii uscate la soare si ierburi provencale sau 200 grame tofu si 10 grame ierburi provencale
  • Pentru gremoulata:
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1/2 lamaie
  • 1 catel de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille cu tofu si gremoulata:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se taie vinetele cuburi, se stropesc cu 3 linguri ulei de masline, sare si piper. Se aseaza intr-un singur strat, intr-o tava potrivita pentru cuptor si se coc 10 minute.

Intre timp se taie dovlecelul longitudinal in 2, apoi in felii, se taie ardeiul fasii, ceapa in 8, iar rosiile in 6 si se amesteca cu 3 linguri de ulei, sare si piper si daca se folosesc ierburi provencale, se adauga si acestea. 

Se adauga in tava cu vinete, se amesteca si se coc 20 de minute. 

Intre timp, se taie tofu cuburi si se soteaza in putin ulei de cocos sau de masline cateva minute, pana devine crocant. Se pastreaza cald. 

Se toaca patrunjelul si se amesteca cu usturoiul tocat si coaja de lamaie. 

Se serveste ratatouille cu tofu si gremoulata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille cu tofu si gremoulata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete cu ardei copti