Rasucita

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2016 | 4404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foietaj
  • 1 conservă ciuperci
  • 200 g brânză de burduf
  • ketchup picant
  • oregano, cimbru
  • 1 gălbenuş pentru uns
  • seminţe de floarea soarelui, susan, mac, etc.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucita:

Îndindem prima foaie de foietaj, îi decupăm marginile pentru a avea o formă rotundă. Ne putem ajuta şi de un vas rotund sau capac mai mare. 

Punem foaie pe o tavă tapetată cu hârtie pentru copt.

Ungem foaia cu ketchup, presărăm oregano şi cimbru.Punem bucăţele de brânză, ciupercile feliate şi stoarse foarte bine de zeamă.

Aşezăm deasupra a doua foaie rotundă. În mijloc punem o forma rotundă mai mică.

Tăiem felii triunghiulare până în forma rotundă.

Răsucim fiecare triunghi bine, bine strâns.Ungem suprafaţa răsucitei cu un gălbenuş de ou, presărăm seminţe deasupra.

Punem tava în cuptorul preîncălzit pentru 20-25 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]