Rasucele

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2011 | 8072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj ,
  • 6 felii taiate subtiri jambon,
  • 1 ou,
  • 150 g cascaval razalit ,
  • busuioc.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasucele:

Se lasa foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Dupa care se intinde mai subtire cu sucitorul. Pe jumatate din suprafata foietajului se aseaza feliile de jambon, peste care se pune cascavalul razalit. Se impatureste cu cealalta jumatate, se taie in doua pe lungime dupa care se taie fasii de 1,5-2 cm. Se rasucesc fasiile,se pun intr-o tava pe hartie de copt si le ungem cu ou batut amestecat cu busuioc. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasucele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu chimen