'Rasturnata" cu banane

de ionela2682 in Prajituri, 12 Iul 2011 | 4718 vizualizari

 

O prajiturica simpla de sezon ...proportiile sunt:1;4;4;4;4

 

INGREDIENTE

  • pentru o tava de tort de 26 cm
  • 2 oua
  • 8 l zahar
  • 8 lf lapte
  • 8 lg ulei
  • 8 lg faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 banane bine coapte
  • 2-3 lg zahar+1 cub de unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 'Rasturnata" cu banane:

-ungem bine o tava de copt cu unt si presaram zahar,repartizam fructele pe intreaga suprafata,dam la rece

-intre timp pregatim aluatul:mixand toate ingredientele de mai sus

-turnam in tava peste fructe si coacem la 180 g pentru 20-30 min ,pana trece testul scobitorii.

-rasturnam cu grija prajiturica pe un platou

TIPS-URI

1

o prajiturica ce se poate prepara cu orice tip de fruct.

Daca ti-a placut reteta noastra "'Rasturnata" cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

12.07.2011, 21:36

buna rau

ionela2682 1

12.07.2011, 21:42

Mamaita..

Ajutordebucatar 1

13.02.2014, 11:32

"l" - lingura, "lg" - lingurita ...si "lf" ce inseamna? Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fulgi de ovaz si ciocolata