Rasol picant de fasole verde

de ANCA in Mancaruri de post, 12 Aug 2010 | 8755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde fideluta
  • mujdei de usturoi
  • o legatura patrunjel verde
  • piper
  • un ardei iute
  • otet aromat (cu catina), dupa gust
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol picant de fasole verde:

Fasolea se curata si se fierbe cu putina sare, se scurge, se strpeste cu ulei de masline, se sareaza dupa gust. La salata asta eu folosesc mereu un otet aromat cu diverse ierburi, busuioc, cimbru, de data asta am avut cu catina, este un f bun digestiv. 

Se adauga patrunjel tocat, ardeiul iute maruntit fin, piper daca mai e nevoie, mujdeiul, si se amesteca toate cu atentie sa nu se sfarame fasolea.

Se serveste ca salata rece, sau ca garnitura la friptura, este delicioasa si racoritoare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol picant de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ANCA 1

13.08.2010, 10:01

multumeeesc Rivka, sunt bine mah, sunt doar ocupata, cu jobul, copilul, casa, caldura e cireasa de pe tort... nu prea mai am timp de nimic.. dar scot eu capul din cand in cand cu cate ceva bun

Corinuta 1

14.08.2010, 00:34

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 21:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]