Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2010 | 14048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati limba de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceaoa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1-2 foi de dafine
  • sare si piper boabe
  • Pentru sos:
  • 2-3 linguri maioneza
  • 2 lingurite hrean ras
  • 1 lingurtita zeama de lamiae
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean:

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.
Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de pielita alba ,incepand de la varful limbii,si se taie felii subtiri sau in functie de preferinta dvs.Se pun bucatile intr-un vas,se adauga maioneza,hreanul,sarea si piperul dupa gust si zeama de lamiae.Este un aperitiv foarte gustos.Se poate servi alaturi de salata de sfecla rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

24.03.2010, 13:09

interesanta ,nu am mancat dar arata bine,felicitari

susu 1

24.03.2010, 13:44

Foarte bine arata. Nota 20

mihaelar63 1

13.04.2010, 11:29

furculite din partea sotului meu lui ii place mult genul acesta de mancare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute