Rasol din cap de porc

de mihaelaM in Porc, 1 Iun 2011 | 18979 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de cap de porc
  • 1morcov
  • cimbru
  • busuioc
  • piper
  • 2-3 foi dafin
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol din cap de porc:

Capul  il taiem in bucati apoi il punem intr-o oala cu apa peste care adaugam toate condimentele mentionate mai sus.

Lasam sa fiarba pana ce carnea se desprinde de pe oase.

Scoatem carnea intr-un lighenas si adunam fiecare oscior.

Se poate servi cu usturoi sau cu hrean(eu nu am avut hrean asa ca am facut un sos de usturoi)

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol din cap de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc