Raffaello

de aziz in Dulciuri, 9 Aug 2011 | 5754 vizualizari

 

Boamboanele Raffaello sunt delicioase si cu un gust rafinat.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr lapte praf
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 2 linguri smantana dulce
  • cateva foi de napolitana sfaramitate
  • alune,fistic....
  • 100 gr cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Pentru a prepara bomboanele Raffaello amestecam intr-un bol laptele praf ,untul,zaharul pudra,smantana,foaia de napolitana sfaramitata si vom obtine un ,,aluat,,usor de modelat in ,,bilute,,cu alune sau fistic in mijloc ,pe care le vom rostogoli prin cocos si vom da la frigider pentru o ora .

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca de cocos