Rafaello de casa

de Ligia Bxl in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 7005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de lapte condensat
  • 250 fulgi de nuca de cocos
  • 100 gr de migdale
  • 50 gr fulgi de nuca de cocos pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello de casa:

Se amesteca intr-un bol laptele condensat si nuca de cocos pana devine o compozitie bine legata.

Se acopera bolul cu o folie alimentara si se da la rece pentru 1 ora.

In acest timp se pun migdalele la copt intr-o tava la cuptor(se pot utiliza si crude).

Dupa ce sau copt se pot desface de coaja(sau se pot manca intregi.

Se scoate compozitia de la rece.

Cu mainile se formeaza bilute care in centru se vor pune migdale(cate una ptr fiecare).

Se ruleaza bine in palme si se trec prin fulgi de nuca de cocos.

Se pot servi cu o cafea buna!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Rahela Velicu 1

29.11.2016, 09:45

-Licurici- 1

29.11.2016, 10:54

Wow!!!

Aletta 1

29.11.2016, 21:53

hmm, deliciosss

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasta de zahar pentru decorat