Rafaello de casa

de Ligia Bxl in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 6752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de lapte condensat
  • 250 fulgi de nuca de cocos
  • 100 gr de migdale
  • 50 gr fulgi de nuca de cocos pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello de casa:

Se amesteca intr-un bol laptele condensat si nuca de cocos pana devine o compozitie bine legata.

Se acopera bolul cu o folie alimentara si se da la rece pentru 1 ora.

In acest timp se pun migdalele la copt intr-o tava la cuptor(se pot utiliza si crude).

Dupa ce sau copt se pot desface de coaja(sau se pot manca intregi.

Se scoate compozitia de la rece.

Cu mainile se formeaza bilute care in centru se vor pune migdale(cate una ptr fiecare).

Se ruleaza bine in palme si se trec prin fulgi de nuca de cocos.

Se pot servi cu o cafea buna!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Colaci moldovenesti (1)