Rafaello

de serenyti in Prajituri, 13 Mar 2013 | 6815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet nuca de cocos
  • 1 pachet stafide
  • 1 pachet foi de napolitane
  • 1 pachet Rama
  • 300 gr zahar pudra
  • 250 gr lapte praf
  • o esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rafaello:

Foile de napolitane se dau prin masina de tocat carne.Se freaca margarina cu zaharul pana devine spuma,se adauga laptele praf,foile de napolitana macinate si 50 gr cocos.Se framanta bine si se fac bilute,in mijloc punandu-se stafide(stafidele se inmoaie in rom si se scurg).Se da fiecare bila prin nuca de cocos.Se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]