Racituri din cocos

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 28 Dec 2010 | 12080 vizualizari

 

Nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Craciun....

 

INGREDIENTE

  • un cocos de 2,5 Kg
  • 4-5 morcovi
  • 1-2 linguri vegeta
  • 3-4 radacini patrunjel
  • 1 telina
  • 3 capatani de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri din cocos:

Am pus cocosul (eu am avut unul de curte)sa fiarba intr-o oala cu cca 5 l apa. Dupa vreo 2 ore am adaugat si legumele curatate dar lasate intregi si vegeta, pe care eu o folosesc in loc de sare. Dupa ce au fiert legumele, le-am scos intr-o farfurie si le-am folosit la salata boeuf, iar  zeama rezultata am dat-o deoparte si am adaugat usturoiul facut mujdei...eu am pus in zeama si un plic cu gelatina (asta pentru mai multa siguranta ) pe care am lasat-o in prealabil sa se umfle intr-un pahar cu apa.Am scos carnea , am indepartat oasele si pielea si  am pus bucatele de carne in cateva vase sau castronele. Apoi , am strecurat zeama si am adaugat-o peste carne in vasele respective. Am dat la rece, mai intai pe balcon si apoi in frigider. Au iesit foarte bune!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri din cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varza dulce in vas de lut