Racituri

de Alexandra Burz in Porc, 4 Ian 2016 | 5037 vizualizari

COMENTARII (18)

cristinutanicolita 1

04.01.2016, 20:49

Bune,bune fac si eu maine

Bunica 1

04.01.2016, 20:54

Dacă le fierbi la foc moale până cade carnea de pe os nu e nevoie să mai pui gelatină Cele mai bune răcituri sunt cele de porc!

Constelatialeu 1

04.01.2016, 20:54

Alexandra Burz 1

04.01.2016, 20:55

Multumesc dragilor

Alexandra Burz 1

04.01.2016, 20:56

Buni...o sa tin cont de sfat

Anett 1

04.01.2016, 20:57

Super!

CameliaR 1

04.01.2016, 21:04

Mmm, ador raciturile. Cred ca sunt super delicioase

Alexandra Burz 1

04.01.2016, 21:11

Multu..va pup

Rocsi 1

04.01.2016, 21:16

Am mancat si noi de Craciun. Foarte bune!

Merisor 1

04.01.2016, 21:27

Yummm, bune!

diaconta 1

04.01.2016, 21:41

Foarte bune

Dya Daniela Andrei 1

04.01.2016, 22:07

Si noi am facut!

reisnaor_2006 1

04.01.2016, 22:18

MotanLaOale 1

04.01.2016, 22:58

-Licurici- 1

05.01.2016, 08:43

Bune

dantes 1

05.01.2016, 08:50

Nu este necesara gelatina

Gherca Daniela 1

05.01.2016, 11:24

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc