Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi

de Sidy in Pui, 24 Mai 2010 | 12317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 4 ficatei de pui
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • 1 morcov
  • 20 g unt
  • 600 g cartofi
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi:

Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.
Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta.
Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.
Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem morcovul pe razatoarea cu gauri mici peste pulpa si asezam cate o bucata din ficatel, cascaval si ardei.Rulam pulpa si o prindem cu scobitoare.
Asezam pulpele umplute intru-un vas yenna uns cu unt , adaugam vinul si bucati de unt deasupra pulpelor asezonate.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pina se rumenesc frumos si capata o culoare aramie , apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Cartofii curatati si taiati cuburi ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti, rasturman apa de pe ei, adaugam 2 linguri ulei de masline, ii punem pe foc 2 minute , adaugam patrunjelul verde tocat si ii amestecam prin miscarea oalei in sus si in jos.
Pulpele coapte le servim cu cartofii molcomi si cu salata verde.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui marinate in sos roz