Pulpe umplute la cuptor

de Corinuta in Pui, 26 Noi 2010 | 11837 vizualizari

 

a la Robert si de dragul lui Dia ;)

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui dezosate
  • 70 g masline negre
  • 5 felii de kaiser
  • 100 ml vin
  • sare, piper macinat
  • ulei ptr uns tava
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute la cuptor:

Se spala pulpele si se lasa la scurs. Se feliaza maslinele si kaiserul.

Se condimenteaza cu sare si piper fiecare pulpa, se aseaza in interior felioare de masline si kaiser, dupa care se pliaza si se pun intr-o tava rezistenta unsa cu ulei.

Se toarna peste ele vin la temperatura camerei si se dau la cuptor pana se rumenesc cca. 40 de minute. Optional se pot intoarce dupa 20 de minute pe cealalta parte.

Foarte simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate, la cuptor