Un pranz usor si sanatos! In plus legumele consumate frecvent stimulează memoria, ajută digestia, combat depresia, sunt anticancerigene, tonifică organismul și adesea au ajutat la vindecări miraculoase!
Condimentam pulpele cu sare, piper, boia dulce si patrunjel uscat.
Punem uleiul intr-un vas termorezistent, asezam pulpele si dam vasul la cuptor pana cand pulpele s-au rumenit usor pe o parte.
Apoi le intoarcem si pe cealalta parte, punem in vas si bucatile de piept de pui condimentate si dam din nou la cuptor.
Intre timp, spalam legumele.
Taiem ceapa feliute, ardeiul fasii iar dovlecelul si vanata cubulete.
Intoarcem pieptul de pui pe cealalta parte, apoi punem legumele, presaram putina sare peste ele, adaugam apa si dam vasul din nou la cuptor.
Dupa ce s-a facut legumele, lasam putin sa se raceasca apoi servim.
Pofta buna!
1
Cine doreste poate adauga varza de bruxelles, cateva buchetele de conopida sau brocoli.