Pulpe si piept de curcan in sos de citrice

de Bucataras Medi in Curcan, 23 Sep 2010 | 6546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de curcan dezosate
  • 1 piept de curcan
  • un pahar cu vin alb
  • o cana cu supa de carne
  • 2 lingurite mustar clasic
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • oregano
  • zeama de la o portocala
  • zeama de la o lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de curcan in sos de citrice:

Spalam carnea o condimentam cu sare  si o asezam intr-un vas.

Facem un amestec de vin, ulei de masline, mustar,rozmarin si oregano .Amestecam bine si turnam peste carne.Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la rece pentru 2-3 ore dupa care scoatem din vas ,o clatim cu putina apa calduta , stregem cu un prosop de hartie si asezam carnea intr-o tava. Condimentam cu sare si piper si adaugam supa de carne, zeama de lamaie si zeama de portocala.

Dam la cuptor si din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.Tinem pana cand carnea este bine facuta si bine rumenita.

Putem servi alaturi de o garnitura si o salata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de curcan in sos de citrice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan la tava