Pulpe pane

de mihaelaM in Pui, 3 Iul 2011 | 7875 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2pulpe de pui
  • 2oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pane:

Pulpele le parlim ,le spalam,le taiem ,apoi le crestam in mai multe locuri.

Ouale le spargem intr-o farfurie peste care vom pune piperul si sarea si le batem bine.

Pesmetul il punem si pe el intr-o farfurioara.

Punem uleiul in tigaie pt a se incinge.Cat ulei trebuie nu stiu sa va zic exact depinde de cat este de lata tigaia,atat va pot spune ca trebuie sa acopere pulpele.

Ok haideti sa trecem la treaba:Luam o pulpa o dam prin ou,apoi prin pesmet,iar prin ou si inca o data prin pesmet dupa care putem pune in tigaie si la fel procedam si cu restul pulpelor,le dam de doua ori prin ou si de doua ori prin pesmet.

Atentie: lasati focul mic ca sa se patrunda bine carnea.

Cand pulpele sunt gata le scoateti pe un prosop de hartie pt a absorbi tot uleiul.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:37

multumesc Dey

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:37

multumesc Mamaie

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:37

te poftesc cu mare drag Lilik

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui pane