Pulpe Mediteraneene

de gabrielacik in Pui, 14 Feb 2014 | 4088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 6 pulpe
  • 3 cepe
  • 3 gogosari rosii
  • 2 gogosari verzi
  • 2 ardei gras galbeni
  • 15-20 masline negre
  • 10 linguri pasta de tomate
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1-2 linguri boia iute
  • 1-2 pahare vin alb
  • 1-2 pahare apa
  • ulei
  • cateva frunze de busuioc uscat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe Mediteraneene:

Mod de preparare: Se spala pulpele,se usuca si se dau cu sare,se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii,ardeii si ceapa se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incinge 3 linguri ulei si se calesc legumele 5-10 minute,se adauga vinul si apa,se lasa la fiert 15 minute.

Se pun maslinele,pasta de tomate,usturoiul pisat,boiaua dupa care si pulpele,sarea si piperul dupa gust,busuiocul si se amesteca bine. Intr-un vas uns cu ulei se aseaza pulpele cu tot cu legume si se da la cuptor pentru 30 de minute pana mai scade sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe Mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga