Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval

de reisnaor_2006 in Pui, 8 Feb 2015 | 5494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mari de pui
  • 6-8 cartofi fierti
  • 100 gr cascaval
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 3 felii bacon afumat
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • 2-3 lg ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval:

Cartofii i-am fiert in apa cu sare separat.Pulpele le-am fiert impreuna cu un morcov,telina,ceapa si patrunjel(din zeama am facut o supa).Cand pulpele au fiert le-am scos la scurs,le-am sarat,piperat le-am pus intr-o tava si am stropit pulpele cu ulei de masline,

In tava am adaugat cartofii curatati si taiati in patru,ciupercile,cascavalul ras ,ardeiul si feliile de bacon afumat.Tava am bagat-o la cuptor la 200 de grade ptr. 20 de minute.pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]