Pulpe dezosate si orez cu legume

de Alina26 in Pui, 28 Iun 2013 | 7443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare congelata
  • 5 fire patrunjel verde
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate si orez cu legume:

1.Am spalat carnea,am dezosat-o ,am condimentat-o cu sare,piper si usturoi praf,apoi am batut-o cu batatorul de carne.Le-am pus in frigider.

2.Am curatat si spalat legumele.Le-am tocat marun si le-am pus pe toate intr-o tigaie la calit,impreuna cu mazarea,cu putin ulei si sare.

3.Cand s-au inmuiat putin am adaugat orezul si apa (doua cani de apa,daca mi este nevoie mai adaugati pe parcurs).Am lasat sa fiarba.Cand s-a fiert si orezul,am adaugat patrunjelul spalat si tocat marunt,am potrivit de sare si piper,am amestecat si am stins focul.

4.Intr-o tigaie antiaderenta,incinsa,am prajit carnea cate 5 minute pe fiecare parte.

Serviti totul cald cu castraveti murati,sau o salata de varza.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui picante cu garnitura de orez basmati si ciuperci brune