Pulpe de rata, ceapa si ciuperci

de Panacris in Rata, 20 Noi 2016 | 14128 vizualizari

 

No, după atâte dulcegăriii, musai trebuie să stabilim echilibrul  ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți pulpe de rață 
  • 2 bucăți mari ceapă galbenă 
  • cca. 500 gr ciuperci champignon
  • cca. 300 ml vin roșu 
  • sare de mare
  • piper proaspăt măcinat
  •  ½ linguriță mirodenii de ptr friptura de rață de la LIDL
  • ½ legătură pătrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata, ceapa si ciuperci:

Pulpele de rață se porționează, se pun la prăjit în tigaia încinsă, cca. 5 minute pe fiecare parte. Apoi se scot pulpele din tigaie în alt recipient, iar în tigaia principală  se adaugă  ceapa curățată și tăiată julien, ciupercile spălate și înjumătățite, ce se lasă la înăbușit cca.  5 minute acoperit. Apoi se adaugă carnea de rață, se asezonează de mirodenii, se aromatizează cu vinul roșu și pătrunjelul și se lasă la fiert, acoperit,  la foc mic cca. 40 minute.

Se servește ca atare simplă, cu pâine, garnitură de orez, paste sau cartofi ;)

 

Spor și pofă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata, ceapa si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu sos de prune coapte