Pulpe de pui umplute

de Gabitsa in Pui, 27 Ian 2015 | 7285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • ardei gras
  • kaizer
  • 1 ou
  • o canita de orez
  • 300 g carne tocata
  • sare
  • delicat
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele dezosate se bat un pic cu batatorul de carne . Orezul se pune la fiert iar cand este fiert se lasa la racit apoi se amesteca cu  kaizerul ,ardelul taiat cubulete, carnea tocata  oul , sarea , delicatul , se amesteca .

Am rulat pulpele in folie de staniol si le punem la fiert .Din momentul in care fierbe  le lasam pe foc 20 minute pe foc , apoi le scoatem din folie si le punem intr-o tava.Facem un sos din apa si bulion , care il rasturnam peste rulouri  si punem folie de aluminiu peste oala , apoi bagam la cuptor preincalzit .

Lasam la cuptor , timp de 40 min iar apoi scoatem folia si mai lasam pana se rumenesc frumos deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]