Pulpe de pui umplute

de diaconta in Pui, 27 Noi 2010 | 14571 vizualizari

 

Ma amuz,din nou pulpe umplute.....

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • sunca taraneasca felii
  • cascaval
  • bacon
  • unt
  • morcovi
  • smantana
  • condimente
  • busuioc,rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Am folosit pulpe de pui dezosate si fara piele(mie nu-mi place pielea puiului,chiar daca uneori e utila)

Pulpele se condimenteaza.Pe fiecare bucata se pune o felie de sunca taraneasca si o felie de cascaval.Se ruleaza si se inveleste cu o felie de bacon.

Morcovul se curata si se taie rondele.Eu am  razuit si niste fasii mai lungi de morcov.

Rulourile de pui se pun intr-o tava in care am pus putin ulei.Se pune si morcovul,se presara cu rozmarin uscat si frunze de busuioc.Se adauga putina supa de legume si se da la cuptor ,pana cand carnea este bine facuta.

La final se adauga putina smantana si se mai lasa 5 minute.

De data asta am fost mai "blanda" cu pulpele deoarece am avut reclamatii ca le-am prea "intepat" data trecuta cu scobitori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus cus cu pui si rosii