Pulpe de pui sub staniol la cuptor

de Valclaudia in Pui, 8 Iul 2017 | 10513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui inferioare
  • 5 lingurite ulei de porumb
  • sare dupa gust
  • boia dulce
  • putina boia afumata, optional
  • mix din boabe de piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui sub staniol la cuptor:

Spalam bine pulpele de pui, le stergem cu servetele absorbante si le ungem apoi, cu cate o lingurita de ulei de porumb pe fiecare.

Presaram sare si boia, rasnim dupa gust, amestec de piper alb, negru si rosu, le masam sa se uniformizeze condimentele pe toata suprafata pulpelor, apoi le asezam intr-un vas termorezistent.

Acoperim vasul cu staniol si dam apoi vasul la cuptor, pentru 30 minute, la 200 grade. C

Dupa acest timp, indepartam folia, scurgem lichidul colectat sub staniol, dam din nou vasul la cuptor si cand se rumenesc pe o parte, intoarcem pulpele. La mine, au stat aproape o ora in cuptorul preincalzit.

Scoatem pulpele din cuptor si servim cu mujdei de usturoi sau cu orice garnitura.

Inainte de servire, am mai presarat putina boia afumata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui sub staniol la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut