Pulpe de pui si cartofi la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Pui, 18 Feb 2014 | 4479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui de ferma
  • 400 gr cartofi
  • o capatana de usturoi
  • o cescuta cu suc de rosii
  • o jumatate de cescuta cu ulei
  • cateva fire de patrunjel verde
  • condimente dupa gust: sare, chilli, rozmarin si maghiran
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui si cartofi la cuptor:

Intr-o tava de aragaz asezam pulpele de pui si cartofii taiati cuburi. Adaugam uleiul, usturoiul feliat si condimentam dupa gust.  Dam tava la cuptor, la foc potrivit, pana ce pulpele si cartofii se rumenesc usor.

Ungem pulpele cu suc de rosii si le mai lasam 15-20 de minute. Optional, se adauga putin patrunjel verde, proaspat tocat.

Se servesc calde, cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]