Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate

de Valclaudia in Pui, 12 Iul 2015 | 3166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • sare si piper dupa gust
  • curry dupa gust
  • 500 g ciuperci brune
  • sare grunjoasa, cca 300 g
  • maghiran si busuioc uscat pentru aromat patul de sare
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • sare si piper dupa gust
  • bobite de mustar
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate:

Curatam pulpele de pui de piele, le spalam sub jet de apa rece si le stergem apoi cu servetele de bucatarie absorbante.

Le condimentam cu sare si piper dupa gust, pentru culoare si aroma presaram pudra curry.

Preincalzim cuptorul la 220 grade.

Asezam sarea grunjoasa intr-o forma termorezistenta, adaugam maghiran si busuioc uscat, apoi asezam pulpele pe patul de sare.

Dam pulpele la cuptor pana es rumenesc frumos pe ambele parti.

Ciupercile se curata  si se lasa intregi.

Ceapa curatata si taiata marunt se pune la calit in doua linguri ulei de masline.

Adaugam ardeiul taiat bucati si ciupercile, presaram sare si piper dupa gust, bobitele de mustar si lasam sa se gateasca ciupercile la foc potrivit pana scade apa lasata de acestea si sunt inbracateintr-un fel de sos (format din ceapa si ardei prin sotare). Oprim focul si presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Servim pulpele cu ciuperci sotate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kebab libanez de pui