Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

de Valclaudia in Pui, 23 Feb 2014 | 5411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 1 radacina de telina
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 linguri de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • amestec preparat in casa format din: seminte de in zdrobite, seminte de susan, frunza uscata de telina, fulgi de chili
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor:

Curatam si spalam legumele.Taiem legumele dupa preferinta si le asezam intr-un vas de yena.

Plpele se spala si se ung cu un strat generos de mustar+sare+piper, apoi se aseaza peste legume. Condimentam cu amestecul format din ingredientele enumerate mai sus.

Punem doua linguri de ulei, turnam cca 50 ml apa peste legume,punem capacul si dam vasul la cuptor la temperatura mare (200 grade) cca 25 min.

Scoatem vasul din cuptor, intoarcem pulpele pe cealalta parte, le condimentam cu amestecul ramas si dam din nou vasul la cuptor,de data asta lasandu-l neacoperit dar avand grija sa reducem temperatura la 175-180 grade.

Lasam la cuptor pana scade lichidul si pulpele sunt rumenite dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava