Pulpe de pui marinate la gratar

de MotanLaOale in Pui, 14 Dec 2018 | 4736 vizualizari

 

Stiu ca mult mai bune ar fi facute pe gratar cu carbuni dar viata la bloc are restrictii si au iesit foarte bune si pe aragaz.
"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpe de pui dezosate
  • condiment pentru pui
  • condiment pentru gratar
  • boia dulce
  • boia iute
  • amestec de ierburi de gradina
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate la gratar:

Pulpele se curata de pieliti si zgarciuri si se spala.

Se usuca cu servetele absorbante si se pun intr-un castron.

Se presara cu sare si condimentele, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile.

Se lasa cel putin 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.

Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun pulpele la fript.

Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus