Pulpe de pui marinate, la cuptor

de Bucataras Medi in Pui, 23 Mai 2011 | 7360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 -3 linguri sos de soia
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • 1 lingura cu miere
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate, la cuptor:

Facem urmatorul sos:intr-un vas punem usturoiul zdrobit,ceapa verde rupta in bucati mai mari,sosul de soia,vinul,uleiul de masline, rozmarinul si mierea.Amestecam bine , punem vasul pe foc  si lasam pana cand mierea se dizolva.Luam apoi de pe foc si lasam sa se racoreasca.

Separat pulpele de pui le asezam intr-o vas , le condimentam cu sare si piper dupa gust si apoi ungem fiecare pulpa in parte cu sosul de mai sus pe ambele parti iar sosul care ramane il turnam peste pulpe.Dam la frigider si tinem circa 1 ora dupa care asezam pulpele cu sos cu tot intr-o tava , acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor .

Dupa circa 30 min. indepartam folia de aluminiu , stropim pulpele cu sosul din tava (daca este cazul putem sa mai adaugam putina apa) si mai tinem la cuptor pana ce pulpele sunt bine rumenite.

Servim calde alaturi de o garnitura.Eu am prefaerat o garnitura de orez cu legume si masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de pui