Pulpe de pui la punga

de Zamfira in Pui, 22 Apr 2012 | 4827 vizualizari

 

O combinatie sanatoasa - pulpe de pui si salata de primavara.
Cea mai buna combinatie: carne, legume si verdeturi. Uneori e bine sa renuntam la garnitura....cu drag va invit la masa!

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente: busuioc, oregano, curry, maghiran, usturoi
  • piper: alb, rosu, negru
  • mustar
  • sare
  • Salata de primavara:
  • rosii
  • castraveti
  • ceapa verde
  • ridichi
  • marar verde
  • ulei de masline, otet sau lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la punga:

Condimentam pulpele de pui dezosate, amestecam toate condimentele si adaugam o lingurita de mustar. Pulpele de pui se vor lasa la macerat cateva ore.

Punem pulpele intr-o punga speciala pentru cuptor si le coacem la foc potrivit 45-50 minute.

Pregatim o ,,salata de primavara,, din: rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde si marar verde. Adaugam putina sare,  ulei de masline, otet sau zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la punga" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

jolygina 1

22.04.2012, 20:37

delicioase

adry88 1

23.04.2012, 11:01

Sim0na 1

24.04.2012, 20:14

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf verde cu pulpe de pui