Pulpe de pui la cuptor în vin roşu

de Dana_Retetegg in Pui, 11 Feb 2011 | 9637 vizualizari

 

O friptura extrem de gustoasa, pe care noi am servit-o alaturi de salata de rosii cu usturoi si cartofi acordeon.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui,
  • cateva bucati de carnat de casa picant,
  • 5-6 catei de usturoi,
  • o ceapa,
  • 2 morcovi,
  • coriandru,
  • boia dulce, s
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • 2 pahare vin rosu.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor în vin roşu:

Am crestat pulpele din loc in loc si in fiecare loc crestat am pus felii de usturoi. Am adaugat pe pulpe sare, piper, oregano si boia, apoi le-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei.

Am pus in tava si o ceapa taiata rondele, 2-3 catei de usturoi, bucati de morcov, boabe de coriandru, bucati de carnat de casa picant si 2 pahare de vin.

Am lasat in cuptor aproximativ 1 ora, adaugand din cand in cand peste pulpe sos din tava.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor în vin roşu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

ieri la 15:27

Salată Șuba

ieri la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de tomate cu boabe de mustar