Pulpe de pui la ceaun

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2010 | 14996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe superioare de pui
  • ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la ceaun:

Pulpele de pui se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Am pus in ceaun ulei , l-am incins, am pus pulpele si am lasat  la foc potrivit pana s-au rumenit frumos.Le-am scos apoi pe un prosop absorbant .Se servesc  alaturi de o garnitura sau cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Noi am preferat varianta a doua.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (31)

Sylvia 1

08.08.2010, 18:16

Vai ce bine arata asta imi fac si eu la cina

Bucataras Medi 1

11.08.2010, 09:07

Sylvia, eu asi manca in fiecare zi si nu ma satur................

elena1988 1

01.02.2011, 12:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane