Pulpe de pui la ceaun

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2010 | 15528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe superioare de pui
  • ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la ceaun:

Pulpele de pui se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Am pus in ceaun ulei , l-am incins, am pus pulpele si am lasat  la foc potrivit pana s-au rumenit frumos.Le-am scos apoi pe un prosop absorbant .Se servesc  alaturi de o garnitura sau cu mamaliguta si mujdei de usturoi.Noi am preferat varianta a doua.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]