Pulpe de pui la capac

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 25 Feb 2010 | 5232 vizualizari

 

o RETETA PRELUATA DE LA TEO'S KITCHEN

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • condimente
  • apa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac:

O cratita se umple pana la jumatate cu apa, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune pe dos (deci cu manerul in cratita).Pe capac se pun pulpele, una langa alta, se stropesc cu o cana de apa si cu putin ulei, se condimenteaza si se dau la cuptor pana se rumenesc.Am servit cu tortilla.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]