Pulpe de pui in vas roman

de mamaieelena in Pui, 7 Dec 2010 | 4863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • sare
  • piper
  • 100gr.smantana
  • 2 linguri sos de soia
  • mirodenii italiene(amestec)
  • 2 lingura ulei vegetal
  • 1 lingurita cu farf usturoi pasta pregatit in buca tarie de mine
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in vas roman:

Se spala pulpele, se asezoneaza cu piper, sare, mirodenii si sos de soia

Uleiul , smantana, soia, usturoi si apa se bat cu telul si se obtine un sos care se pune peste carne. Se da la cuptorul incins la 180 grade

Este gata cand s-a rumenit

Se poate servi cu sote de legume,piure de cartofi

pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]