Pulpe de pui in vas roman

de mamaieelena in Pui, 7 Dec 2010 | 4804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • sare
  • piper
  • 100gr.smantana
  • 2 linguri sos de soia
  • mirodenii italiene(amestec)
  • 2 lingura ulei vegetal
  • 1 lingurita cu farf usturoi pasta pregatit in buca tarie de mine
  • 100 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in vas roman:

Se spala pulpele, se asezoneaza cu piper, sare, mirodenii si sos de soia

Uleiul , smantana, soia, usturoi si apa se bat cu telul si se obtine un sos care se pune peste carne. Se da la cuptorul incins la 180 grade

Este gata cand s-a rumenit

Se poate servi cu sote de legume,piure de cartofi

pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]