Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

de Lau in Mancaruri cu carne, 31 Iul 2011 | 8624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 bucatii de pulpe de porc
  • 500 ml bere neagra
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
  • 1 crenguta cimbru
  • boia de ardei iute
  • cartofii
  • branza de oaie prospata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza:

Se curata pulpele,se spala,se cresteaza,se condimenteaza cu condimentele si se aseaza in tava.

Bucatele de porc se spala si se cresteaza,se condimenteaza cu sare,condimente pentru pui,piper,se aseaza in tava.

Se curata usturoiul si se taie felii,se aseaza usturoi in locul in care am crestat carnea si in tava,se adauga,cimbru,boaia de ardei,sare,berea si se da la cuptor.

Cartofii ii curatam,ii spalam si ii prajim in baie de ulei,la final ii scoatem din ulei.

Punem in tigaie putin ulei aduagam branza  si cand incepe sa se toapeasca adaugam cartofii si ii amestecam pana se topeste branza,

Ii scoatem si ii potrivim de sare dupa gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu fasole verde