Pulpe de pui cu usturoi la cuptor

de housy in Pui, 26 Iun 2010 | 11206 vizualizari

 

Un platou d-astea si te scoti cand ai musafiri ;)

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe mari intregi
  • condimente pentru pui
  • usturoi
  • un pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • nucsoara
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu usturoi la cuptor:

- pulpele se parlesc

- se spala

- se taie in doua (inferioare si superioare)

- se cresteaza usor si in micile taieturi se introduc catei de usturoi

- se freaca cu sare, piper si nucsoara

- se pun in tava intr-o punga pentru cuptor

- se toarna paharul cu vin in punga de ceolofan

- se leaga punga

- se gaureste cu  o scobitoare

- se lasa la cuptor pentru 45-50 minute

- inainte de a le scoate, cu vreo 10-15 minute, se deschide si se taie punga

                                           Dinner is served !!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2010, 10:58

facem si noi des ca sunt gustoase

housy 1

27.06.2010, 12:07

pun si deoparte..linistite stati

mirelablue 1

09.12.2013, 13:56

buna.vinul se adauga in punga impreuna cu pulpele?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin