Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin

de Bucataras Medi in Pui, 11 Oct 2015 | 3100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 200 ml supa
  • 200 ml vin rosu
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 8 rosii chery
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 crenguta rozmarin
  • sare
  • piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin:

Curatam si spalam pulpele.
Punem pulpele intr.in vas cu apa rece in care am adaugat un strop de sare.Lasam sa dea in fiert,spumam si apoi lasam la fiert circa 8-10 min.
Scoatem carnea,o condimentam cu sare si piper  si o asezam intr.o tava.
Pasta de rosii se amesteca cu supa si o turnam peste carne.
Adaugam vinul,rozmarinul ,usturoiul pisat si rosiile chery.
Potrivim dupa gust cu sare si piper.
Dam la cuptor pana cand sosul scade si pulpele sunt bine facute.
Servim alaturi de o garnitura si o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

CameliaR 1

11.10.2015, 20:06

Bya Ralu 1

11.10.2015, 22:07

Bun

Rocsi 1

12.10.2015, 19:52

Bun si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de sfecla rosie