Pulpe de pui cu smantana si tarhon

de La Ancuta in Pui, 14 Iul 2011 | 11351 vizualizari

 

O mancare buna, buna care se face destul de repede (numai buna pe caldura asta) :). Mi-a facut cu ochiul de cand am vazut-o la Gaby. Merita incercata, daca va place tarhonul.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 300 g smantana
  • 2 cepe mai mici
  • 1 capatana usturoi
  • 2 lingurite amidon
  • putin unt
  • sare, piper
  • tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu smantana si tarhon:

Taiem pulpele pe jumatate si le rumenim in untul incins. Adaugam apoi ceapa taiata marunt si mai intorcem pulpele o data.

Adaugam apoi apa cat sa le cuprinda. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand sunt aproape fierte luam capacul jos si mai lasam sa fiarba pana scade putin sosul.

Amestecam smantana cu amidonul dizolvat in 2 linguri de apa. Subtiem apoi cu sos si adaugam peste pui.
Lasam sa mai fiarba putin, pana incepesa se ingroase sosul. Condimentam apoi cu sare si piper.

La final adaugam tarhonul taiat marunt si usturoiul pisat. Lasam sa mai dea doua clocote si apoi stingem focul.

Servim cald cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii