Pulpe de pui cu rosii si lamaie

de Miha in Pui, 7 Mai 2011 | 3504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • salvie uscata
  • oregano uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu rosii si lamaie:

Copanelele curatate si spalate se aseaza intr-un vas termorezistent. De jur imprejur punem cartofii curatati si taiati in sferturi. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se presara si putina salvie uscata.

Rosia si lamaia feliate se aseaza deasupra carnii. Daca mai ramane lamaie se stoarce zeama peste carne. Se presara putin oregano uscat, cateva linguri cu ulei de masline, 1/2 pahar de apa si se da la cuptor la foc mediu pana scade lichidul se carnea este gata.

Cu minimum de efort pentru un pranz delicios. Incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu rosii si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute la cuptor