Pulpe de pui cu mere si migdale

de alldaycooking in Pui, 6 Noi 2011 | 3923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 2 mere
  • 1 mana de migdale
  • 1 ceasca vin alb sec
  • scortisoara
  • cardamon
  • nucsoara
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu mere si migdale:

Pulpele de pui le-am fiert pentru inceput (aprox 20 de minute) si am obtinut o supa delicioasa. Dupa ce am scos carnea din supa, am asezat-o intr-o tava ceramica, am presarat condimentele peste pulpele de pui, am adaugat merele curatate taiate cuburi si am introdus tava in cuptorul incins la 200 grade Celsius. Dupa 10 minute am adaugat vinul si am acoperit tava cu hartie de copt pentru a nu se arde pulpele de pui. Cand pulpele de pui au fost facute, am luat jos hartia de copt, am adaugat migdalele in tava si am lasat sa se rumeneasca putin carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mere si migdale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (30)

alldaycooking 1

07.11.2011, 20:39

Motan, Mirela multumesc!

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:11

o combinatie interesanta.................

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:45

intersant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui invelite in bacon, la cuptor