Pulpe de pui cu legume sotate

de adasev12 in Pui, 19 Iun 2012 | 3728 vizualizari

 

o cina usoara sau de ce nu, un pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui intregi
  • 2 morcovi mai maricei
  • 3-4 cartofi
  • 2 catei d eusturoi
  • cateva fire de sparanghel
  • patrunjel si marar verde
  • rozmarin si salvie
  • sare, piper, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume sotate:

Pulpele se spala, eu le-am curatat de pielita, ca sotul nu gagreeaza piela, si le-am pus la fiert cu apa si sare cam 15-20 minute. Le-am spumuit bine. Le-am scurs apoi si le-am pus intr-o cratia cu putin ulei si 2 catei de usturoi, curry, sare, piper si o cescuta de apa si le-am lasat sub capac pana s-au facut.

Morcovii si cartofii i-am curatat de coaja si i-am pus la fiert in apa sarata. Sparanghelul la fel, l-am pus la fiert. le-am lasat sa fiarba cam pe 3 sferturi apoi i-am scurs, morcovii i-am taiat rondele, cartofii cuburi si sparanghelul l-am lasat intreg

Intr-o cratita am pus ulei de porumb la incins si am pus pe rand cartofii, intai, i-am lasat sa prinda un pic de crusta, apoi i-am pus intr-un bol si am presarat putin piper si sare, patrunjel si marar verde. Apoi morcovii rondele i-a sotat cu putin rozmarin, salvie , piper si sare. Si sparanghelul la fel.

Am mai adaugat peste carnita 2 linguri de sos de rosii, busuioc si ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu orez si legume la cuptor