Pulpe de pui cu găluște

de Pur_si_simplu_papa_bun in Pui, 2 Mai 2011 | 5068 vizualizari

 

Am să vă fac poftă cu o rețetă făcută înainte de sărbători și pe care nu am apucat să o postez. Super simplă și gustoasă :)).

 

INGREDIENTE

  • • 4 pulpe de pui
  • • 1 ceapă albă
  • • 2 cepe verzi
  • • 3 căței de usturoi
  • • 150 ml vin alb sec
  • • roșii din conservă
  • • rozmarin și oregano
  • • mărar verde  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu găluște:

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele și usturoiul tocate și se stinge cu vin. Se adaugă apă până acoperă pulpele și se lasă la fiert.

Până fierbe carnea, dintr-un ou, 2 linguri de făină, oregano și mărar verde tocat se face amestecul pentru găluști care, cu ajutorul a două lingurițe, se formează și se pun la fiert alături de carne. 

Când sunt aproape gata pulpele, se adaugă roșiile din conservă și se mai lasă să dea câteva clocote. Condimentăm cu sare, piper, rozmarin tocat și oregano.

Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu găluște" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de sare