Pulpe de pui cu cascaval si menta

de mirela0911 in Pui, 13 Mar 2011 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • sare, piper, boia
  • 3 lg ulei
  • 1/2 pahar apa
  • felii de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si menta:

Se spala pulpele, se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava. Se presara uleiul deasupra pulpelor, se pune boiaua si se da la cuptor tava acoperita cu folie de aluminiu pt aproximativ jumatate de ora (pana se patrunde bine carnea). 

Se ia folia si se da din nou la cuptor pt. a se rumeni frumos carnea. Inainte cu 10 minute de a se servi, se pune pe fiecare pulpa cate o felie de cascaval si se da din nou la cuptor pana se topeste bine cascavalul si se prelinge peste pulpe. 

Se aseaza pe farfurie alaturi de cartofi si se presara menta uscata bine maruntita.

Pofta buna! Este delicioasa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor