Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi

de CookieMonster in Pui, 8 Iul 2013 | 3404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 ml bere
  • 2 fire usturoi
  • 4 ridichi
  • 3 linguri ului
  • 2 linguri sos soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi:

Pulpele se spala bine, se curata si se usuca cu ajutorul servetelelor absorbante.

Se pune la incins uleiul si se adauga pulpele. 

Intre timp spalam si curatam usturoiul si ridichile. Usturoiul il taiem marunt, iar ridichile felii subtiri. Se adauga peste pulpe, lasam 1 - 2 minute si stingem cu bere.

Cand lichidul este pe jumatate evaporat adaugam sosul de soia si lasam la foc domol 5-10 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in hartie de copt