Pulpe de curcan cu legume in vas roman

de ela in Curcan, 8 Apr 2010 | 8723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3pulpe curcan fierte in prealabil,
  • 1ardei gras,
  • 1morcov,
  • 2cartofi,
  • o mana de brocoli,
  • vegeta,
  • sare,
  • condimente,
  • smantana 3linguri,
  • 1lingurita de boia,
  • 1borcan ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan cu legume in vas roman:

Se curata cartofii si morcovul si se taie rondele,se taie ardeiul feliute si se pun in vasul romanse pun ciupercile,se pune putin ulei si se condimenteaza cu sare si vegeta de legume.Smantana se amesteca cu o lingurita de boia si 2lingurite condimente de pui si se ung pulpele cu aceasta compozitie.Se pun pulpele peste legume,se acopera cu capacul si se da la cuptor 2ore,dupa care se descopera si se mai lasa la cuptor 20-30minute.Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan cu legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

17.04.2010, 00:24

mai ceva este ca uite nici aici nu ma lasa sa-ti dau 5 tot 4 mi-a pus,ele ia stiga acolo sus vezi care e necazu

ela 1

17.04.2010, 00:37

nadina,cred ca mircea e de vina,vrea sa ma enerveze

babi5 1

14.12.2014, 19:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]