Pulpe de curcan afumate

de Retete cu Margareta Cismasiu in Curcan, 3 Noi 2014 | 13014 vizualizari

 

Prefer sa pregatesc in casa afumaturile si mezelurile decat sa iau din supermarketuri.Imi place sa stiu ce mananc,plus de asta,am avantajul ca le pregatesc pe gustul nostru.Tocmai de aceea am pregatit si aceste pulpe de curcan afumate.Modul de preparare e acelasi cu cel al pieptului de curcan afumat asa ca sa trecem la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de curcan,
  • sare grunjoasa,
  • piper,
  • boia dulce,
  • boia iute,
  • cimbru,
  • coriandru,
  • usturoi,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan afumate:

Se da jos pielea de pe pulpe,se spala si se pun in sare sa stea 4-5 zile.Se pregateste un bait din usturoiul zdrobit,ulei si condimente.Pulpele se spala de sare,se lasa sa se zvante apoi se ung bine de tot cu baitul,iar restul se toarna peste ele.Se mai lasa sa stea asa inca trei zile,timp in care se mai intoarce carnea de cateva ori. Dupa ce s-a aromat in bait,se scot pulpele,se lasa o zi sa se zvante si se pun la fum.

Se tin trei zile.In fiecare zi se face un fum. Dupa ce se ia de la fum se lasa sa stea o zi,apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan afumate" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Anett 1

04.11.2014, 11:24

Sidy 1

05.11.2014, 08:50

Eu ti-am mai spus cat de invidiez, ca poti sa-ti afumi singura, toate bunatatile astea !!!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

05.11.2014, 23:24

Da,Sidy,intr-adevar,e un avantaj sa stai la casa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc afumat